Annika Grundfors

Annika har arbetat som konsult inom rekrytering och employer branding sedan 2013. Hennes spets är hennes stora nätverk och förmågan att använda det på rätt sätt. Annika drivs av att hitta den perfekta matchen och att arbeta med de bästa talangerna och de absolut vassaste arbetsgivarna. Att få medarbetare att växa och team att arbeta mer effektivt är också en del av hennes erbjudande.

Annika rekryterar till roller främst inom kommunikation och marknad, på både byrå- och kundsidan. Exempel på senast genomförda searchuppdrag är: Kommunikationschef, PR-chef, Projektledare inom kommunikation/marknad, Creativs, Designers och Konceptutvecklare.

Hon arbetar även med uppdrag som innebär att få företag/organisationer att bli ännu vassare och tydligare i sin kommunikation – inte minst för att attrahera, behålla och utveckla chefer och medarbetare.

Annika har sin bakgrund inom marknad och kommunikation. Där har hon bland annat varit marknadschef på Hyper Island, byråchef för Britnya och projektledare på Brand Management. Som konsult har Annika även arbetat för Berghs School of Communication, Hjärnfonden och Sense Talents.

Annika Grundfors

070-836 58 53

Birger Jarlsgatan 33
SE-111 45 Stockholm
info@stardustsearch.com