Blogg, nyheter & event

Frukostseminarium

Frukostseminarium av Christine Martin | okt 16, 2018 24 oktober Styrelsesammansättning – som det borde vara Idag är det få som motsätter sig påståendet att ’det händer mycket just...

Boklansering

Boklansering av Sofi Hallberg | aug 15, 2018 Välkommen till höstens mest spännande boklansering: Från NAPOLEON till VOKA Onsdagen den 5 september kl.16-18 är du välkommen till lanseringen av vår bok...

De flesta rekryteringar baseras på lögner

Vi på Stardust Search förundrar oss över hur våra samtida rekryteringsprocesser oftast ser ut. På ena sidan sitter den rekryterande organisationen och skryter om hur bra det är att jobba just där. Man lyfter fram alla fantastiska utvecklingsmöjligheter och förmåner som erbjuds, men undviker oftast att nämna vad som inte fungerar så bra, eller vilka reella utmaningar man står inför.

Så vet du att du jobbar i en Napoleon-organisation

Sätten vi organiserar oss på kommer att förändra sig mer under de närmsta fem åren än vad de har gjort under de senaste femtio. Så nu gäller det att hänga med. Vi lämnar de gamla organisationsstrukturerna bakom oss i allt snabbare takt och är istället på väg in i VOKA-värld.

After Work kvällar hos Stardust

Stardust vill prova ett nytt sätt att kunskapsdela kring ett spännande ämne. Vi bjuder därför in till två After Work kvällar efter sommaren där vi tillsammans med deltagarna utforskar “Framtidens Organisationer”.

Stardust släpper sin första app

Nu har vi på Stardust släppt vår första app! Den heter "Yomento", och är en digital coach som hjälper nya och ambitiösa ledare att utveckla sitt ledarskap. Programmet fokuserar på fyra viktiga områden - feedback, kommunikation, delegering och prioritering.

Intressanta bloggar

Vi på Stardust Search är taggade på att börja blogga till hösten. Så länge låter vi oss inspireras av våra kollegors bloggar om Talent Management, företagskultur, ledarskap och många fler intressanta ämnen. Ta gärna lite tid under sommaren och läs igenom dessa matnyttiga inlägg.

Birger Jarlsgatan 33
SE-111 45 Stockholm
info@stardustsearch.com