Nominera till Stardusts pro bono-projekt 2021

av | dec 18, 2020 | På Stardust Search

Vi på Stardust gillar att bidra till en bättre värld. I våra dagliga talent management-uppdrag hjälper vi organisationer att bli en attraktivare arbetsplats, och det känns ju bra.

Men det finns organisationer i Sverige som gör andra fantastiska saker för att göra världen till ett bättre ställe. Dem vill vi hjälpa. Därför ställer vi 100 kostnadsfria konsulttimmar från oss på Stardust till deras förfogande under 2021.

Under 2020 har vi, med stolthet, stöttat Mind. Minds verksamhet, som handlar om att ge medmänskligt stöd till människor i kris och ensamhet, är viktigare än någonsin nu när många är isolerade och upplever otrygghet. Framförallt så hjälpte Stardust Search till med att rekrytera nyckelpositioner till den nya organisationsstrukturen för att forma en dynamisk och balanserad ledningsgrupp.

Känner du till någon organisation som gör världen bättre, men som skulle behöva hjälp av Stardust? En organisation som behöver stöd med sitt talent management, men som kanske inte har råd. Vi kan till exempel bidra med organisationsutveckling, ledarträning, employer brand, målstyrning, kompetensutveckling eller teamutveckling.

Nominera den/de organisationer du tror skulle behöva vår hjälp i att göra världen bättre genom formuläret på Stardust Consultings webbplats. Möjligheten att nominera stängs den 24/1.

Vi kommer att gå igenom nomineringarna och annonsera den/de valet faller på i Stardusts nyhetsbrev under våren.

Stort tack för ditt inspel och engagemang!

Pin It on Pinterest