Charlotta Wikström

Charlotta Wikström är arbetande Styrelseordförande för Stardust Search med fokus på Styrelseutveckling. Hon har 25 års erfarenhet av operativa/ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning på sin meritlista. Hon har bl.a. jobbat 15 år i olika roller inom SAS så som Produkt- och Marknadschef inom SAS Trading retailverksamhet och som konsult för butiksutveckling i Hong Kong och Barcelona. Charlotta har även varit Marknadschef på Com Hem samt Vice President Sales & Marketing på OMX Stockholmsbörsen, Kommunikationsdirektör på Mannheimer Swartling Advokatbyrå och senast Senior Vice President HR i Eniro koncernen. År 2000 var Charlotta medgrundare till ELLEN AB, som tillverkar och säljer en probiotisk tampong. ELLEN AB är i dag noterat på Stockholmsbörsen, First North.

Charlotta har mångårig erfarenhet av ledning och organisationsutveckling och är en guru inom mentorskap. År 2004 skrev hon bästsäljaren Vinnande Mentorskap inom området.

Charlotta har styrelseuppdrag i bl.a. Kungsleden AB och Forsenprojekt AB. Hon är Civilekonom från Stockholms Universitet & DIHR och är också grundutbildad Psykoterapeut från St Lukas Stiftelsen i Stockholm.

Charlotta Wikström

073-755 26 92

Pin It on Pinterest