Executive Search

Vi går på djupet för att säkerställa den bästa matchningen mellan kund och kandidat för en lyckad och långsiktig lösning

En oförutsägbar värld kräver nya beteenden av de ledare som ska styra framtidens organisationer. Med erfarenhet kommer man långt men att endast granska en kandidats historik ger inte det fullständiga svaret på vad personen kan åstadkomma framöver. Vi på Stardust Search är övertygade om att vi även måste utforska kandidaternas framtida förmåga, deras värderingar och inte minst deras motivation för att hitta den bästa matchningen till den roll vi tillsätter.

”Endast en titt i backspegeln är ingen garanti för framtida framgångar”

Som rådgivare knyter vi rätt toppkrafter till er organisation. Vi finner ledare och medarbetare som kan leverera resultat utöver det vanliga. Vår förmåga att identifiera och rekrytera rätt person med rätt driv och skärpa hänger ihop med en lång erfarenhet av hantverket executive search.

Relationerna är nyckeln
Men access till framgångsrika kandidater med lång erfarenhet räcker inte. Nyckeln till en lyckosam rekrytering är de nära och långsiktiga relationer vi hela tiden odlar med kandidater och kunder. Vi tar alltid utgångspunkt i vårt nätverk, men hos oss riskerar du inte att få presenterat kandidater från en statisk pool. Vi gör en ny, grundlig kartläggning inför varje uppdrag och tar utgångspunkt i just dina behov för den specifika tjänsten. Relationerna är nyckeln och det är genom vårt aktuella och ständigt uppdaterade nätverk av seniora kompetenser vi finner de bästa talangerna.

Det blir som vi är
Därför jobbar vi i nära samspel med dig som kund och leder uppdraget på ett strukturerat och effektivt sätt. Vi gör det genom tydliga, kompetensbaserade processer och regelbunden återkoppling. Under resan ifrågasätter, utmanar och hittar vi rätt kandidater utanför de självklara sökområdena. För att säkerställa kandidaternas kvalifikationer genomför vi givetvis tester och omfattande referenstagningar.

Uppdragen som speglar Stardust Search
Tidigare uppdrag definierar oss bättre än ord. Som rekryterare på senior nivå har vi rekryterat kandidater till roller som VD, CFO, Marknads-, Kommunikations- och Försäljningschef, HR-chef mm. De kunder som attraherat dessa talanger representerar olika typer av ägare. Det betyder; noterade, riskkapitalägda, privata och statliga bolag, men även offentlig och ideell verksamhet.
Vi har ett etablerat kontaktnät över hela Norden och vi genomför även internationella uppdrag.

Våra rättesnören
Relationen med våra kandidater och kunder bygger på en självklar respekt och diskretion. I klartext innebär det att vi till exempel kan rikta search- och urvalsprocessen och uppvakta ett fåtal kandidater med rätt profil. Lika varsamt vårdar vi våra kunders varumärken och levererar alltid utifrån vårt löfte om en effektiv och objektiv rekryteringsprocess.

 

Nyfiken och vill veta mer?

“Vi är passionerade och engagerade med full fokus på kunden och våra kandidater”

Övertyga dig själv

Enklaste sättet att övertyga dig själv om kvaliteten på vårt arbete är att kontakta någon av våra nöjda kunder och kandidater som vi har haft förmånen att matcha genom åren.

Välkommen att höra av dig om du vill prata med någon av dem!

Pin It on Pinterest