Gunilla Julin

Gunilla har en civilekonomexamen med internationell inriktning från Lunds universitet och 20 års erfarenhet inom IT branschen, bland annat 10 år på IBM.

Gunilla har främst arbetat inom marknad, försäljning och med produktansvar på olika IT företag men även i konsult- och ledarroller.

Sedan 2006 har Gunilla har arbetat med coaching och utveckling inom olika områden såsom executive coaching, outplacement, karriärcoaching, talang- och ledarskapsutveckling samt även drivit utbildningsprogram för kvinnliga företagare.

Gunilla har även varit med och startat ett coachingföretag där hon var VD och som riktade sig främst till ledare inom näringslivet.

Under fem år var Gunilla affärsområdeschef för Talent Management på Hudson i Sverige. Under åren på Hudson fick Gunilla en gedigen internutbildning i olika psykometriska verktyg, assessment centers, rekrytering/search samt Talent Management i allmänhet.

Gunillas inriktning är idag främst executive coaching, karriär- och outplacement coaching samt olika typer av personbedömningar. Gunillas kompetens innefattar att arbeta med frågor av hög komplexitet, utmanande situationer, strategiska förändringar, kommunikation, konflikthantering, talent management, stresshantering och med höga förväntningar på resultat.

Gunilla har utbildat sig till coach hos Leapfrog AB i Stockholm och är ICF Associate Certified Coach (ACC) och diplomerad på PCC nivå. Hon är även certifierad i en rad psykometriska verktyg från olika leverantörer.

Gunilla Julin

073-340 10 19

Pin It on Pinterest