Martina Brandt

Martina har gedigen erfarenhet av kommunikation och marknad från branscher som detaljhandel, media samt mötesindustrin. Hon har varit både konsult och beställare.

Martina har bland annat arbetat många år på Sveriges Kommunikatörer som ansvarig för medlemsrekrytering, nätverk och affärsutveckling. Tack vare hennes förmåga att skapa och upprätthålla nätverk och som programansvarig för föreningens mentorprogram är hon ett känt namn bland kommunikatörer i hela landet, såväl privat som i offentlig sektor.

Närmast kommer Martina från Brightness Executive Search där hon sedan 2018 arbetat med rekrytering av chefer, strateger och andra nyckelroller inom kommunikation, bl.a. med inriktning intern-kommunikation och hållbarhet. Hennes fokus har dock legat på förmedling av interimskonsulter inom kommunikationsområdet. Hon har ett stort relevant nätverk som ständigt uppdateras och har en unik förmåga att matcha personer med varandra.

Som tidigare organisationskonsult, skapar Martina snabbt en förståelse för ett företags utmaningar kopplat till den roll som ska tillsättas. Med stort engagemang och en varm personlighet skapar hon möten mellan människor som bidrar till ömsesidig affärsnytta.

Martina har en fil kand inom marknadsföring samt en examen från IHR, Institutet för Högre Kommunikation- och reklam. Efter det har hon vidareutbildat sig i organisationspsykologi. Sedan 2018 är hon även diplomerad coach och har uppdrag framför allt som karriärcoach för kommunikatörer.

Martina Brandt

073-376 35 10

Pin It on Pinterest